Menu Sluiten

Levenslange garantie, Gratis leenauto

Onze jarenlange ervaring is uw voordeel. We bieden u levenslange garantie op de montage. meer

Tijdens uw trekhaakmontage kunt u gebruik maken van onze leenauto. Wel zo handig!  meer

Ontdek alles over vaste, afneembare en wegklapbare trekhaken, inclusief kabelsets en handige fietsendrager.  meer

Trekhaak kopen

Gaat u met de caravan of met de fietsendrager op pad? Het ultieme gevoel van vrijheid begint met een trekhaak. Bij Trekhaakcentrum kunt u terecht voor een trekhaak, speciaal gemaakt voor uw auto. Op basis van uw kenteken kunnen wij precies achterhalen welke trekhaak op uw auto past. Voor een uitgebreide keuze en montage bent u bij Trekhaakcentrum aan het juiste adres. Daarnaast krijgt u een leenauto mee, die u kunt gebruiken tijdens de montage van uw trekhaak. Zo kunt u ongestoord uw dagelijkse activiteiten voortzetten, terwijl wij de montage voor onze rekening nemen.

Bij Trekhaakcentrum weten we precies welke trekhaak er nodig is voor iedere specifieke auto. En de trekhaakmontage wordt vakkundig uitgevoerd in een van onze vestigingen. Daarnaast bieden we speciale trekhaakmontage aan voor campers. Deze montage is namelijk niet hetzelfde als bij een personenauto of een bus. Door het verlengde chassis van de camper dienen er aanpassingen te worden verricht. Onze experts weten precies wat voor uw voertuig nodig is om de trekhaakmontage gedegen uit te voeren.

Wilt u een trekhaak kopen maar bent u er niet zeker van welke voor u het beste is? U kunt kiezen uit verschillende soorten, zoals een vaste trekhaak of een afneembare. Niet alle trekhaken zijn geschikt voor uw specifieke type auto. Aan de hand van uw kenteken of merk en model kunt u bekijken welke u kunt laten monteren op uw auto. Mocht u specifieke vragen hebben over de aanschaf van een trekhaak of de combinatie met een fietsendrager, dan kunt u uw vraag aan een van onze specialisten stellen of u kunt bellen naar 085 – 051 5171. We helpen u graag verder.