Menu Sluiten

GROTE BEURT


Bij een grote beurt wordt je auto gecontroleerd op alle essentiële onderhoudspunten. Wij vervangen bij de grote beurt de filters en bougies en vullen de vloeistoffen bij. Uiteraard verversen we de olie. Bij een grote beurt kijken we ook of de distributieriem vervangen moet worden. Goed en regelmatig onderhoud aan je auto is namelijk cruciaal. Hiermee voorkom je onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment. Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen.


Bij Garage Jagt krijg je bij de grote onderhoudsbeurt op verzoek een gratis APK (exclusief roetmeting). De monteurs zijn met behulp van geavanceerde technische programma’s, apparatuur en opleidingen instaat voor ieder merk en model auto op de juiste kilometerstand, het benodigde onderhoud volgens het onderhoudsboekje uit te voeren. Hierbij gebruiken we alleen producten die voldoen aan alle fabrieksspecificaties.Daarnaast verversen wij de olie en controleren we de accu, remmen en schokdempers.


Mocht blijken dat er onderdelen vervangen moeten worden, dan is Garage Jagt je hiermee graag direct van dienst.Uiteraard ontvang je vooraf altijd een prijsopgave.

KLEINE BEURT


Wij hebben al een kleine beurt vanaf €80,00.Tijdens de kleine beurt controleert onze monteur jouw auto op meer dan 20 belangrijke punten. Ook wordt de motorolie ververst en de ruitensproeiervloeistof bijgevuld.


WAT HOUDT DE KLEINE BEURT IN BIJ GARAGE JAGT?


Onze monteur controleert je auto tijdens de kleine beurt op meer dan 20 belangrijke punten. De kleine onderhoudsbeurt wordt gedaan aan de hand van een checklist.


Deze checklist bestaat onder meer uit de volgende onderdelen:

  • Controle accu en verlichting
  • Controle uitlaat en katalysator
  • Vervangen oliefilter
  • Inspectie banden en remmen
  • Bijvullen diverse vloeistoffen
  • Controle schokdempers
  • Controle ruiten en ruitenwissers
  • Olie verversen

Maar hoe kan het dat de prijzen van onderhoudsbeurten per auto sterk kunnen verschillen? Dit komt doordat de prijs van een onderhoudsbeurt afhangt van het soort olie dat je auto nodig heeft en het aantal cilinders in je auto. Je kunt je vast voorstellen dat een kleine beurt voor een auto met 2 cilinders een stuk goedkoper is dan eenzelfde beurt voor een auto met bijvoorbeeld 4 cilinders.