Menu Sluiten

ACCU CONTROLE

In koude omstandigheden heeft de accu het zwaar. Laat uw accu preventief door ons checken. Bij Garage Jagt koopt u al een kwaliteits accu vanaf € 59,- incl. BTW en montage.

Een goede accu zorgt voor de juiste stoomhuishouding en dient natuurlijk ook als opslag voor elektriciteit in de auto. Als de auto slecht wil starten kan het zijn dat de accu leeg is of dat deze defect is. U kunt de accu altijd laten controleren bij Garage Jagt. Deze kunnen u een goed een eerlijk advies geven over de huidige staat van uw accu en eventueel de accu direct vervangen.
Met de betrouwbare accumerken bent u altijd gegarandeerd dat uw accu weer een lange tijd mee kan gaan. Het risico wat u loopt als u doorrijdt met een oude accu is dat u stil komt te staan lang de kant van de weg.
De gemiddelde levensduur van een autoaccu is ongeveer 6 jaar maar dit is zeer beïnvloedbaar door weersomstandigheden, rijgedrag en onderhoud.

SNEL WEER OP WEG BEGINT MET DE JUISTE DIAGNOSE!

Moderne auto’s beschikken over veel elektronica. Wanneer zich een storing voordoet verschijnen brandende controlelampjes op het dashboard en klinken waarschuwingspiepjes. Bij raadpleging van het instructieboekje wordt meestal aangegeven direct naar de garage te gaan.
De storing wordt automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen. Maar wat is er precies aan de hand?
Om de juiste diagnose te kunnen stellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen moet deze uiteraard nog worden verholpen, hiervoor is kennis, kunde en vaardigheid een vereiste. Garage Jagt beschikt over de modernste diagnoseapparatuur en zeer goed opgeleide vakkundige monteurs. Hierdoor helpen wij u ook bij een storing snel weer op weg!